Conversationals en Centraal Beheer organiseren op 10 en 11 januari een CONVERSATIONAL STUDIETRIP naar Londen.

Ga mee op bedrijfsbezoek bij BBC, leer van de case van Vodafone en ontmoet en leer van je medereizigers!

Conversationals en Centraal Beheer organiseren een Conversational studytrip naar Londen voor maximaal 20 deelnemers. Tijdens de studietrip wordt een bezoek gebracht aan een bedrijf dat nog verder is in conversational dan wij in Nederland. De laatste hand wordt gelegd aan het programma, maar je kunt nu je plaats al veilig stellen.

Op bezoek bij de BBC
Er wordt een bedrijfsbezoek gebracht aan de BBC. Hier werkt een team van 150 personen aan conversational. Ze maken concepten, realiseren en optimaliseren in-house. En ze doen al heel, heel veel met Voice. Daniel Whaley vertelde op de Chatbot Conference in Berlijn in 25 minuten over hun learnings, maar gaat de groep in Londen echt laten zien hoe ze het aanpakken. Daarnaast krijgen we het eerlijke verhaal, inclusief alle learnings, tegenvallers, uitdagingen en oplossingen die ze in deze transitie tegen zijn gekomen.

Meer over Tobi van Vodafone
Daarnaast komt Kevin Knowles van Vodafone vertellen hoe zij hun digitale service medewerker Tobi geïntroduceerd hebben en hoe die nu in tientallen landen gebruikt wordt. Waarbij het de ambitie is om Tobi over een paar jaar 60% van alle klantcontacten te laten beantwoorden. Inmiddels wordt Tobi op meerdere kanalen al aangeboden en ze ontsluiten al heel veel processen en digitale services mee. En ook Kevin staat open om onze vragen te beantwoorden.

Naast de BBC en Vodafone zullen er nog meer cases gepresenteerd worden. Ook zal er een bezoek gebracht worden aan de Amazon Go winkel, mocht die dan al open zijn, zie hier de laatste berichtgeving.

Wil je mee?
Er zijn 2 opties. Je kan nu al je plaats reserveren, zodat je zeker mee kunt (mits we het maximaal aantal deelnemers nog niet bereikt hebben en je bij een organisatie werkt die zelf ook echt al veel met Conversational doet). Of je kunt jezelf op de interesselijst zetten, dan houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Kijk voor meer info in de onderstaande FAQ. En als je nog meer vragen hebt? Bel/ app of email Endre Davids op 06-37432627 of endre@conversationals.nl.

FAQ:

Voor wie is deze studietrip?
Deze studietrip is voor Nederlandse deelnemers die al vrij veel met Conversational doen, maar open staan voor inspiratie en echt van anderen willen leren.

Hoe lang duurt die?
De studietrip duurt twee dagen, waarbij we ‘s ochtends op 10 januari vliegen en halverwege de middag op de 11e terugvliegen naar Amsterdam.

Wat zijn de verwachte kosten?
De prijs van de Studietrip bestaat uit alleen de out-of-pocket kosten. Voor nu is rekening gehouden met een budget van 750 euro voor 2 dagen, met daarin:
• ticket: 200 euro
• hotel en ontbijt: 300 euro
• vervoerskosten van-en-naar luchthaven en in Londen zelf: 100 euro
• dinerkosten voor de avond: 100 euro
• onverwacht: 50 euro

Hoe wordt de definitieve prijs vastgesteld?
De definitieve prijs wordt op basis van de daadwerkelijke ticket-, hotel- en vervoerskosten vastgesteld. En er wordt rekening gehouden met een budget voor diner en wat onverwachte kosten. Zodra hotel en tickets definitief geboekt kunnen worden, wordt de definitieve prijs vastgesteld en wordt die gelijk in rekening gebracht bij de deelnemende organisaties.

Welke kosten zitten niet in het budget?
Andere kosten dan de hierboven beschreven kosten, zitten niet in het budget. Dus wil je ‘s avonds nog een taxi nemen, ergens gaan lunchen, of mooie dingen kopen: neem dan vooral je eigen portemonnee mee.

Hoe groot is de groep?
Om de onderlinge interactie te vereenvoudigen houden we de groep vrij compact: maximaal 20 personen.

Met hoeveel mensen kunnen we van mijn bedrijf mee?
Per organisatie kunnen 1, 2 of 3 personen mee.

Wat zijn de exacte reistijden?
De exacte reistijden zullen nog bepaald worden, maar denk aan vertrekken op donderdag 10 jan en vrijdagmiddag 11 januari weer terug te vliegen.

Ik wil op andere tijden vliegen, kan dat?
Nee, het is samen uit, samen thuis. Indien noodzakelijk kan je wel een andere terugvlucht boeken, maar dat moet je dan wel zelf regelen. En je moet wel de mogelijkheid hebben om het volledige programma op vrijdag 11 januari mee te kunnen draaien.

Ik heb geboekt, maar kan nu toch niet meer mee, wat nu?
Als je je deelname wel bevestigd hebt, maar op het laatste moment toch niet mee kan, dan zijn de out-of-pocket kosten natuurlijk al wel gemaakt en moeten we je wel houden aan de kosten die we afgesproken hebben. Je kan wel iemand anders vragen om je plek over te nemen, maar dan is het aan die persoon zelf om te zorgen dat ze met exact dezelfde heenvlucht mee kunnen en niet een eerdere terugvlucht nemen dan wij hebben geboekt. Daarbij stellen we wel als eis dat deze persoon de nodige ervaring met Conversational moet hebben vanuit zijn/haar rol of organisatie.

Meer vragen? Laat het gerust weten op endre@conversationals.nl of 06-37432627.