Endre Davids
Consultant & Partner

06 3743 2627

endre@conversationals.nl

Digitaal en klantgerichte innovator. Endre richt zich op bedrijfsstrategieën en -resultaten optimaliseren door nuttige innovaties toe te passen.

Bram Lenten
Consultant & Partner

06 1371 5327

bram@conversationals.nl

De pragmatische vertaling van abstracte en strategische discussies past bij mij. Ik praat en denk snel. Als ik een organisatie binnenkom, herken ik direct problemen en uitdagingen. 

Flurin Egger
Developer & Partner

06 1943 4294

flurin@conversationals.nl

Ik ben gek van ontwikkelen van kick-ass oplossingen met geweldige interfaces. En momenteel draait mijn werk vooral om conversatie-interfaces (denk aan chatbots, voicebots, etc.).

Ronald Wind
Developer

Ronald is een full-stack developer met oog voor detail. Schone, leesbare en niet overengineered code is zijn handelsmerk. Ronalds jarenlange ervaring met integraties tussen platformen komen goed van pas bij Conversationals.

Almero Steyn
Developer

Almero is een front-end engineer, spreker en trainer gespecialiseerd in React en toegankelijkheid. Met behulp van oplossingen die hij heeft gecreëerd of verzameld tijdens zijn jarenlange werk aan projecten, bouwt hij graag dingen die alle mensen kunnen gebruiken.

Dimitri de Wit
Developer

Dingen creëren is Dimitri's passie, plezierige gebruikerservaring het doel. Hij streeft naar schone, leesbare en geteste code. Dimitri gelooft sterk in samenwerking, eerlijkheid, vertrouwen en gebruikersgericht denken.

Adrian Egger
UX Designer

Als freelance UX designer maak ik websites en apps die geweldig werken en er sprankelend uitzien. Ik hou van fotografie, type, code, instant camera's, honden, boeken, fietsen, mechanische dingen, potloden en dikke markers.

Sam Talagani
Conversation Designer

Sam specialiseerde zich in de wondere wereld van dialooggestuurde interacties en weet precies waar een goede online dialoog aan zou moeten voldoen.